Acai Berry 900 ™ - oczyszczenie, odchudzanie i wzmocnienie
Acai Berry 900 ™ to preparat ułatwiający zrzucenie wagi, pomaga oczyścić organizm z toksyn oraz dodaje skórze zdrowego i młodego wyglądu. Badania udowodniły, że jego główne działanie to znaczące spowolnienie procesów starzenia się oraz wzmocnienie odporności. Acai Berry 900™ ma kilka zalet nie tylko skutecznie odchudza, ale także poprawia koncentrację oraz reguluje poziom cholesterolu. Ułatwia zasypianie, wspiera układ krążenia, poprawia sprawność seksualną i układ odpornościowy. Preparaty na bazie jagody acai poprawiają również jakość widzenia.
AcaiBerry900 to naturalny suplement diety na odchudzanie, stworzony na bazie jagód Acai (pochodzenie: Amazonia).
Schudnij 12 kg i poczuj się świetnie już w 5 tygodni.
Skład suplementu diety na odchudzanie Acai Berry 900:
- Ekstrakt z jagód acai (350mg)
- Zielona herbata (50mg)
- Chrom(60mcg)
Zapomnij o żmudnych ćwiczeniach i rygorystycznej diecie
Dzięki tabletkom na odchudzanie Acai Berry 900 schudniesz szybko, trwale i bez wysiłku!
Acaiberry900 | Siłownia | Dieta | |
---|---|---|---|
Efekt | -12kg | -2kg | -3kg |
Poświęcony czas | 3 godziny | 20 godzin | 60 godzin |
Trwałość | na zawsze | dopóki ćwiczysz | dopóki stosujesz dietę |
Dostępność
Środek na odchudzanie AcaiBerry900 ™ dostępny jest między innymi w takich krajach jak: Anglia, USA (Stany Zjednoczone Ameryki), Irlandia, Polska, Hiszpania, Portugalia, Niemcy, Austria, Włochy, Francja, Holandia, Belgia, Bułgaria, Chorwacja, Czechy, Finlandia, Grecja, Węgry, Litwa, Łotwa, Rumunia, Szwecja, Słowacja, Malezja, Singapur i Ukraina.
Przypisy
- Arabbi PR, Genovese MI, Lajolo FM., Flavonoids in vegetable food commonly consumed in Brazil and estimated ingestion by the Brazilian population, J Agric Food Chem 2004; 52:1124-31.
- Araújo, Carina L., et al., Biological activity of proteins from pulps of tropical fruits, Food Chemistry 85.1 (2004): 107-110.
- Del Pozo-Insfran, David, Carmen H. Brenes, and Stephen T. Talcott., Phytochemical composition and pigment stability of Acai (Euterpe oleracea Mart.), Journal of Agricultural and Food Chemistry 52.6 (2004): 1539-1545.
- Hogan, Shelly, et al., Antiproliferative and antioxidant properties of anthocyanin-rich extract from açai, Food Chemistry 118.2 (2010): 208-214.
- Dr Alexander G. Schauss, Tłumacz: Dariusz Misiuna, Acai: An Extraordinary Antioxidant-Rich Palm Fruit from the Amazon (Acai Cudowny owoc z Amazonii), Wydawca: VideoPlus, ISBN: 9788393222285, 2013.
- Giuseppe Maffeis, Acai goji borówka. Trzy cudowne jagody, Wydawca: AWM Agencja Wydawnicza, ISBN: 9788372509833, 2015.