Acai Berry 900 ™ - oczyszczenie, odchudzanie i wzmocnienie

English VersionAmerican VersionLeagan GaeilgeVersion en EspañolA versão em PortuguêsDeutsch VersionÖsterreichische VersionVersione ItalianaVersion FrançaiseNederlandse VersieBelgische VersieБългарска версияVerzija HrvatskaČeská VerzeSuomalainen versioΕλληνική έκδοσηMagyar VerzióLietuvių KalbaLatviešu ValodāVersiunea RomânăSvensk VersionSlovenská VerziaVersi MalaysiaSingaporean versionYкраїнська Bерсія


Acai Berry 900Acai Berry 900 ™ to preparat ułatwiający zrzucenie wagi,  pomaga oczyścić organizm z toksyn oraz dodaje skórze zdrowego i młodego wyglądu. Badania udowodniły, że jego główne  działanie to znaczące spowolnienie procesów starzenia się oraz wzmocnienie odporności. Acai Berry 900™ ma kilka zalet nie tylko  skutecznie odchudza, ale także poprawia koncentrację oraz reguluje poziom cholesterolu. Ułatwia zasypianie, wspiera układ krążenia, poprawia sprawność seksualną i układ odpornościowy. Preparaty na bazie jagody acai poprawiają również jakość widzenia.

AcaiBerry900 to naturalny suplement diety na odchudzanie, stworzony na bazie jagód Acai (pochodzenie: Amazonia).

Schudnij 12 kg i poczuj się świetnie już w 5 tygodni.

Acai BerrySkład suplementu diety na odchudzanie Acai Berry 900:

  • Ekstrakt z jagód acai (350mg)
  • Zielona herbata (50mg)
  • Chrom(60mcg)

Zapomnij o żmudnych ćwiczeniach i rygorystycznej diecie

Dzięki tabletkom na odchudzanie Acai Berry 900 schudniesz szybko, trwale i bez wysiłku!

 Acaiberry900SiłowniaDieta
Efekt -12kg -2kg -3kg
Poświęcony czas 3 godziny 20 godzin 60 godzin
Trwałość na zawsze dopóki ćwiczysz dopóki stosujesz dietę

 


Dostępność

t_150_150_16777215_00_images_AC_amat_4.jpgŚrodek na odchudzanie AcaiBerry900 ™ dostępny jest między innymi w takich krajach jak: Anglia, USA (Stany Zjednoczone Ameryki), Irlandia, Polska, Hiszpania, Portugalia, Niemcy, Austria, Włochy, Francja, Holandia, Belgia, Bułgaria, Chorwacja, Czechy, Finlandia, Grecja, Węgry, Litwa, Łotwa, Rumunia, Szwecja, Słowacja, Malezja, Singapur i Ukraina.


Przypisy

  1. Arabbi PR, Genovese MI, Lajolo FM., Flavonoids in vegetable food commonly consumed in Brazil and estimated ingestion by the Brazilian population, J Agric Food Chem 2004; 52:1124-31.
  2. Araújo, Carina L., et al., Biological activity of proteins from pulps of tropical fruits, Food Chemistry 85.1 (2004): 107-110.
  3. Del Pozo-Insfran, David, Carmen H. Brenes, and Stephen T. Talcott., Phytochemical composition and pigment stability of Acai (Euterpe oleracea Mart.), Journal of Agricultural and Food Chemistry 52.6 (2004): 1539-1545.
  4. Hogan, Shelly, et al., Antiproliferative and antioxidant properties of anthocyanin-rich extract from açai, Food Chemistry 118.2 (2010): 208-214.
  5. Dr Alexander G. Schauss, Tłumacz: Dariusz Misiuna, Acai: An Extraordinary Antioxidant-Rich Palm Fruit from the Amazon (Acai Cudowny owoc z Amazonii), Wydawca: VideoPlus, ISBN: 9788393222285, 2013.
  6. Giuseppe Maffeis, Acai goji borówka. Trzy cudowne jagody, Wydawca: AWM Agencja Wydawnicza, ISBN: 9788372509833, 2015.

Legenda

EnglandEngland
The United StatesThe United States
ÉireÉire
PolskaPolska
EspañaEspaña
PortugalPortugal
DeutschlandDeutschland
ÖsterreichÖsterreich
ItaliaItalia
FranceFrance
NederlandNederland
BelgiëBelgië
БългарияБългария
HrvatskaHrvatska
Česká RepublikaČeská Republika
SuomiSuomi
ΕλλάδαΕλλάδα
MagyarországMagyarország
LietuvaLietuva
LatvijaLatvija
RomâniaRomânia
SverigeSverige
SlovenskoSlovensko
MalaysiaMalaysia
SingaporeSingapore
УкраїнаУкраїна